Конструкція грилів від Big Green Egg

Продукція від бренду Big Green Egg – легендарні камадо-грилі, які випускаються протягом сорока років. Моделі мають фірмову конструкцію, яка дозволила компанії вийти на лідируючі позиції серед виробників керамічних грилів. Вони вирізняються широкими функціональними можливостями – їжу можна обсмажувати, тушкувати, коптити та випікати завдяки продуманій конструкції.

Функціональні характеристики грилів Big Green Egg

Керамічний камадо гриль

Однак керамічні грилі Big Green Egg – це цілісна система для зручного приготування їжі, яка може доповнюватись наступними компонентами:

  • багатофункціональні решітки з хромованої сталі для приготування стейків, хот-догів, риби та інших страв;
  • каркасна тумба на коліщатках, звичайні ніжки або модульний стіл для зручного встановлення та транспортування грилю;
  • дерев’яні складні столики для розміщення посуди, соусів, спецій та інших інгредієнтів, які потрібно мати під рукою під час приготування;
  • посуд, піддони та інші елементи, які допоможуть готувати якісні страви.

Камадо-грилі Big Green Egg у різних моделях мають невід’ємну основу – керамічний корпус у вигляді «зеленого яйця». На ньому розташовується датчик для контролю і налаштування температури та зручний механізм для підйому чи опускання купола. Можна вибрати варіанти у розмірах L, XL або XXL залежно від кількості страв, які потрібно одночасно готувати.

Бренд Big Green Egg випускає широкий спектр додаткових компонентів до камадо-грилів, зокрема вугілля, системи розпалювання вогню, щітки, шампури, лопатки, решітки, контейнери, сковороди та багато іншого. В каталозі інтернет-магазину Grill Point можна підібрати під свої потреби оптимальну комплектацію за доступною вартістю.

Гриль Big Green Egg

Переваги використання грилів Big Green Egg

Грилі Big Green Egg забезпечують користувачеві зручність використання. Для розпалювання вогню достатньо засипати у ємність вугілля та використати розпалювач. За допомогою решітки у нижній частині корпусу можна контролювати температуру на рівні від 60 °C до 350 °C залежно від страви, яка готується.

Корпус з нержавіючої сталі з керамічним покриттям захищений від потрапляння вологи та підтримує стабільну температуру. З грилями Big Green Egg можна не переривати процес приготування їжі та продовжувати його навіть під час дощу або снігопаду. Ніщо не завадить бажанню почастувати сім’ю та гостей дому смачненькими стравами власного приготування. Якщо при виборі обладнання у каталозі у вас виникли труднощі, зверніться за допомогою до менеджера магазину.