Велич природного каменю у сучасних оформленнях

Пріоритети та принципи
Природний камінь є цінним, унікальним природним матеріалом, що дозволяє реалізувати проект витонченого, елегантного інтер’єру, величного монументального екстер’єру. Не всі матеріали цієї категорії мають бездоганні технологічні, естетичні показники. Справжню красу, справжню пишність дозволяють створити лише особливі, рідкісні матеріали.

Наша компанія має кілька основних принципів:

висока міцність, довговічність облицювальних матеріалів;
ідеальні естетичні показники оздоблення;
повноцінне задоволення вимог клієнта.
Добиватися таких результатів, забезпечувати гідний рівень сервісу дозволяє грамотна організація виробництва. З невеликої майстерні компанія Palatin виросла у солідне виробництво, яке здійснює повний виробничий цикл. Ми працюємо у цьому сегменті ринку майже 30 років, здобули репутацію надійного постачальника якісної продукції.

Виробничі етапи створення облицювання
Запорукою краси та надійності облицювання є якість сировини. Фахівці нашої компанії роблять закупівлю природного каменю в Італії, Греції, Туреччині та інших країнах. Це дозволяє як знайти цінне, якісне сировину, а й знизити собівартість продукції.

У виборі матеріалу ми керуємося:

уподобаннями споживачів,
модними тенденціями,
природними характеристиками каменю.
У нас можна замовити, придбати облицювальну продукцію з мармуру, травертину, граніту, оніксу. Ці матеріали зберігають свої властивості кілька століть, незалежно від інтенсивності навантаження.

Природний камінь широко застосовується в сучасних інтер’єрах та екстер’єрах завдяки ідеальній красі, презентабельності. Досвідченим кваліфікованим майстрам нашої компанії можна замовити будь-які елементи оформлення. У каталозі представлені готові варіанти стільниць для ванних та кухонь, підвіконня, сходи та сходи, каміни. Асортимент включає облицювання для стін та цоколів, плити для оформлення підлог.

Кожен природний матеріал має певні переваги, характер. Камінь має велику гаму відтінків. Вибрати елементи інтер’єру, облицювання можна з огляду на специфіку конкретного оформлення, дизайнерський стиль.